Menu
Dnes má meniny: Izabela Zajtra: Radúz

Tekvicové placky Doporučený

POTREBUJEME: 1 ks tekvica, 2 ks vajce, 1 šálka polohrubá múka, majorán, soľ, 3 strúčiky cesnaku, olej

POSTUP: Tekvicu olúpeme, vydlabeme vnútro a dužinu nastrúhame nadrobno. Posolíme a necháme pôsobiť. Keď tekvica pustí vodu, vylejte ju. k tekvicovej dužine pridáme všetky suroviny a vypracujeme hustejšie cesto. na panvicu pridáme olej a necháme ho rozpáliť. Na oleji vyprážame placky až dozlata. Placky môžeme podávať s cesnakovou omáčkou alebo so zeleninovým šalátom.

Napíšte komentár

návrat hore

Fraštacké noviny

  • Dvojtýždenník o živote v Hlohovci a okolí.

  Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií akýmkoľvek spôsobom bez súhlasu vydavateľa je zakázané.

Kontakt: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.